EDC INVESTMENT ROMANIA

Energie

CO-GENERAȚIA UE A REPREZENTANTUL TURCIEI

Infiintat in anul 1981, grupul Italian Gruppo AB a dezvoltat solutii de cogenerare pe baza de gaz natural, biogaz, gaze din deseuri municipale, gaze de sonda, gaze extrase din statiile de epurare ape uzate si altele, solutii care au ca punct central motoarele endotermice produse de GE Jembacher. In Romania grupul a intrat in anul 2009 si de atunci am reusit sa implementam 25 de proiecte cu o
putere instalata totala de peste 26 MWe. In acest moment gestionam, la nivelul grupului, peste 1000 de instalatii din care peste 800 de instalatii sunt sub supraveghere permanenta prin intermediul companiei de service care numara peste 150 de specialisti. Puterea totala instalata a echipamentelor instalate de Gruppo AB pana in prezent este estimata la peste 1500 MWe. Inclusiv la nivelul Romaniei avem constituita echipa de service pentru mentenanta echipamentelor in Romania. Experienta noastra in solutii de cogenerare si in solutii pentru sistemele de incalzire centralizata ne da posibilitatea sa dezvoltam solutii complete incepand de la partea de executie, instalare si punere in functiune si mergand pana la lucrari de mentenanta in regim de “full service”, sistem care acopera integral nevoile de intretinere si mentenanta ale echipamentelor pe toata durata de viata a acestora.

vizualizați documentul
Formular de cerere de inspecție gratuită și fezabilitate  Turkish  English
 
Logistică
Sunați-ne pentru preț și încărcare și reprezentantul nostru de vânzări vă va aduce imediat cea mai bună sugestie cu o ofertă specială.