EDC INVESTMENT ROMANIA

Logistică

EDC BORUSAN LOGISTICS ESTE REPREZENTANTUL OFICIAL AL ​​ȚĂRII DIN ROMÂNIA.
Sunați-ne pentru preț și încărcare și reprezentantul nostru de vânzări vă va aduce imediat cea mai bună sugestie cu o ofertă specială.

logistic@edic.ro  tel: 0771109236

In domeniul transportului international, compania desfasoara operatiuni de navlosire si transport multimodal, transport international de containere, transport international terestru, transport feroviar international si transport international pe caile aeriene.

in ceea ce priveste serviciile de transport fn straindtate, Borusan Lojistik furnizeaz& servicii de logistica 3PL sub marca “Borusan Logistics” in tarile din Europa, tarile balcanice, Orientul Mijlociu, Emiratele Arabe Unite, Tarile de Jos si Kazahstan.

Cu partenerul sau de afaceri Bor Gimrtk, Borusan Lojistik produce solutii rapide si fiabile in serviciile de vamuire, care sunt sustinute de o gama larga de consultanti vamali autorizati, ce pot fi urmarite electronic si eligibile pentru pregatirea rapoartelor specifice clientilor utilizand accesul online, e -realizare si aplicatiile web de clienti.

Capacitate de 5.000.000 de tone de marfa (cargo), 400.000 de
Containere TEU si manipulare, 300.000 de vehicule.
Borusan port : 560 m liniar doc cu 14,5 m 360.000 m2 suprafata terminala legata si nelimitata. adancimea apei, fiind primul in Turcia
Logistică
Sunați-ne pentru preț și încărcare și reprezentantul nostru de vânzări vă va aduce imediat cea mai bună sugestie cu o ofertă specială.